skip to Main Content

ANDEREN OVER LOUIS

Hier lees je hoe andere mensen, binnen en buiten onze partij, denken over Louis. Hoe wordt hij getypeerd, ervaren, gezien? En wees vrij om ook jou feedback te geven. Want ik omring me graag met mensen die tegengas durven te geven, die me scherp houden en aanvullen.

Abdulahi Hussen

Ik heb Louis leren als een zeer bekwaam, innemend persoon. Hij heeft er mede voor gezorgd dat ik me thuis voel binnen de partij. Hij weet als geen ander hoe je  mensen met elkaar te verbindt. Ik denk dat hij een goede partijvoorzitter zou zijn voor GroenLinks.

– Abdulahi Hussen. Kandidaat raadslid plek 4 GroenLinks Nijmegen. Werkzaam bij Provincie Gelderland en ministerie van SZW.

Frank van de Wolde

Roodgroen, uit Nijmegen en een indrukwekkend levensverhaal. En gewoon een allround slimme en lieve vent. Topkandidaat dus.

– Frank van de Wolde. Voormalig kandidaat partijvoorzitter PvdA. Manager bij Boer & Croon.

Koen Donatz

Via RoodGroen heb ik Louis leren kennen als een hardwerkende, betrokken GroenLinkser met een goed politiek inzicht. Hij is bovendien nuchter, betrouwbaar en staat met beide benen in de maatschappij. Ik heb er vertrouwen in dat Louis de ledeninspraak binnen GroenLinks kan versterken en de partij kan leiden in het intensiveren van de samenwerking met de PvdA.

– Koen Donatz. GroenLinkser en RoodGroen. Public Affairs Openbaar Ministerie en studeert China & Internationale betrekkingen in London.

Francine Bakker

Mijn collega Louis heeft drie hoofdcomponenten: passie en idealisme voor sociale rechtvaardigheid, hele sterke intellectuele en empathische capaciteiten en bevlogenheid en wilskracht om tot daadwerkelijke, praktische uitvoer te komen. Hij weet waarover hij spreekt, omdat hij de materie snápt en van alle kanten heeft uitgezocht. Dat maakt hem een uitstekende (en veelzijdige) sparringpartner, zowel in ons werk als over andere kwesties. Zijn analytische geest is gericht op samenwerking en is allesbehalve star, maar hij zal niet schromen te staan voor hetgeen waar hij voor gaat. In contact met elkaar kom je als vanzelfsprekend tot diepere lagen van gesprek.

– Francine Bakker. Antropoloog en persoonlijk begeleider voor volwassenen met autisme.

Saïd Bouharrou

Van harte gefeliciteerd Louis met jouw kandidaat voorzitterschap. Moge het een succes gaan worden. Alle vertrouwen in jou dat je de partij naar een hoger niveau tilt als je de ruimte krijgt.
Heel veel succes met de campagne en alle voorbereidingen richting het partijcongres.

Saïd Bouharrou. Jury-voorzitter Burgemeester Dalesprijs, bestuurslid Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO)

Ellis Moesker

Trots op mijn pleegbroer Louis de Mast die kandidaat partijvoorzitter is voor GroenLinks. Een topper in samenwerkingen opzoeken, goede debatten voeren en belangrijke onderwerpen aan de kaak stellen. Succes broertje!

– Ellis Moesker – Hamelink. Evenementencoördinator bij de Schoenfabriek.

Back To Top
×Close search
Zoeken